Val de debranşări de la serviciile furnizate de către Regia Autonomă Municipală, înregistrat de la 1 mai şi până în prezent. Circa 300 de dosare în vederea debranşării au fost depuse în acest interval, cu mult mai multe faţă de anii trecuţi când se înregistrau până la 1 octombrie circa 350-360 de cereri din partea buzoienilor care îşi doreau centrale în apartamente.
Directorul RAM Buzău, Constantin Tacea, susţine că numărul mare de dosare depuse pentru debranşare a fost generat de teama buzoienilor de a nu mai putea suporta facturile la întreţinere, în condiţiile în care se zvonea o creştere mult mai mare a preţului gigacaloriei. Pe de altă parte, teama oamenilor că Regia s-ar putea închide iar ei ar putea rămâne pe din afară i-a împins pe buzoieni să ceară debranşarea.
Oficialii RAM se aşteaptă ca un nou boom în ce priveşte cererile de debranşare să se înregistreze în luna august.
Cu toate acestea, conducerea instituţiei dă asigurări că va continua să funcţioneze şi să ofere servicii celor circa 14 mii de apartamente care mai sunt în sistem centralizat, dar şi şcolilor, grădiniţelor şi instituţiilor care încă primesc apă caldă şi căldură de la regia de termoficare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.