Accident deosebit de grav înregistrat marți seară, în juurul orei 18,00, pe o uliță, la Nehoiu. Un copil de 9 ani, care se afla în vizită la bunici, a intrat cu bicicleta într-un stâlp metalic, fiind grav accidentat. Totul s-a întâmplat în joacă, minorul dându-se cu bicicleta într-o vale.
Copilul a fost transportat cu numeroase traumatisme la spitalul din Nehoiu, de unde a fost dus la Spitalul Județean Buzău.
După ce l-au consultat și i-au făcut un examen tomograf, medicii au decis să-l transforme la Budimex, în Capitală, având traumatisme craniene, dar și numeroase fracturi. Starea copilului este gravă.
Polițiștii au stabilit că incidentul s-ar fi produs din cauza unei defecțiuni la sistemul de frânare.
Cazul înregistrat marți la Nehoiu vine după un altul, dramatic, înregistrat la Brădeanu, unde un băiat de 9 ani a murit după un accident cu bicicleta.
Copilul a murit în week-end la spital, în Capitală, unde fusese transferat de medicii buzoieni.
Accidentul de la Brădeanu s-a înregistrat pe o uliță neasfaltată. Copilul a intrat cu roata într-o groapă, se pare, a căzut iar ghidonul bicicletei s-a rotit, în cădere, copilul lovindu-se de mânerul frânei. A fost un impact violent, din cauza căruia piesa metalică i-a perforat orbita, apoi creierul.
Băiatul a ajuns în stare gravă la spitalul din Buzău şi a murit câteva zile mai tîrziu la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

2 COMENTARII

  1. Poate citeste si d-l primar Dobrita de la Berca si va da curs solicitarii pe care am facut-o mai multi parinti in urma cu cateva luni, dar se face ca ploua ca sa treaca vara. Nu stim cum poate sa doarma linistit!
    Iata pe scurt despre ce este vorba!Pe vremea cand era viceprimar, Consiliul local a dat o hotarare dupa ce anterior au fost obtinute avizele de la Politia rutiera si Consiliul judetean, compartimentul tehnic.
    Conform acestei hotarari, pe perioada verii in zilele de duminica, drumul de la intrarea din centru inspre primarie si pana la rond trebuia inchis astfel incat copiii nostri sa poata merge in siguranta si sa se deplaseze cu rolele, cu trotinetele sau bicicletele. Era o mare bucurie pentru toti copii care isi dadeau intalnire duminica la ,,drum inchis”. Acum acea bucurie este doar o amintire pentru ca d-l primar Dobrita cu de la sine putere a dispus sa nu se mai puna in aplicare aceasta hotarare, fara insa ca ea sa fie anulata.
    D-le primar. sunt mama unui baietel caruia nu stiu ce sa-i raspund. V-am votat si incepe sa-mi para rau. Pentru bucuria copiilor, dar mai ales pentru siguranta lor, repectati o hotarare pe care stiu ca chiar ati votat-o la vremea respectiva. Stiti ca acum doua saptamani a fost un incident, e drept nu ca cele din articol, cu o fetita care mergand pe role in zona parcului era cat pe ce sa fie aruncata de o masina care iesea de pe aleea secundara, condusa de unul din teribilistii comunei. Veniti in parc sa vedeti ce aglomeratie este in zilele frumoase de wikend si sunt din ce in ce mai multi copii cu role, trotinete, biciclete, peniborduri si hoverborduri cu care se dau chiar in strada.Chiar vreti sa aveti si in Berca un eveniment neplacut. Atunci faceti bine si inchideti drumul asa cum faceati cand erati vice si Marcu primar. Este pentru ultima data cand va mai dau un sfat si chiar gratuit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.