UPDATE: Rata de promovare la a examenului de bacalaureat la Buzău, înainte de depunerea contestațiilor este de 76,13 la sută, peste media pe țarp.

Un singur absolvent  de liceu a luat media 10, 472 de liceeni au intre 9.00-9.99, 684 au medii între 8.00 și 8.99, 523 au luat medii între 7.00 și 7.99 iar 380 au intre 6.00 si 6.99.
Contestatiile se depun în cursul zilei de miercuri până la ora 20.00 urmând ca ele să fie soluționate până pe data de 10 iunie.

 

Un singur elev din județul Buzău a reușit performanța de a lua bacalaureatul sesiunea de vară 2017 cu 10 pe linie. Este vorba despre Marius Daniel Marinescu, absolvent al Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu, la clasa de matematică informatică.
Îl urmează îndeaproape trei hasdeeni care au reușit media 9.91 la bacalaureat. Un singur absolvent al prestigioasei școli apare ca nepromovat iar unul nu s-a prezentat la toate probele de examen, fiind de asemenea respins. Rezultate bune au obținut și liceenii de la Liceul Spiru Haret din Buzău, de la Colegiile Eminescu și Vlahuță din Râmnicu Sărat, unde 9.93 sunt cele mai bune medii obținute.
Rezultate slabe, la fel ca în fiecare an, au fost obținute de liceenii de la școlile tehnologice, îndeosebi din mediul rural. De pildă, la Liceul Tehnologic Pogoanele singurul candidat la diploma de bacalaureat a fost respins cu o medie rușinoasă, la fel s-a intamplat si la liceele din Rusetu si Vernesti.
Revenim cu detalii și reactii de la varful ISJ Buzău !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.