Primarul suspendat al comunei Glodeanu Siliștea, Marin Răducanu, cercetat pentru trafic de influență, rămâne în arest. Așa au decis judecătorii de la Curtea de Apel Ploiești, cei care au judecat astăzi recursul procurorilor la decizia Tribunalului Buzău de a-l cerceta pe Răducanu în libertate.
Marți, magistrații de la Tribunalul Buzău au decis ca Marin Răducanu să fie cercetat în libertate, apărătorul primarului suspendat solicitând acest lucru pe motiv că tatăl inculpatului este bătrân și bolnav și nu are cine se îngriji de el. Imediat, procurorii au făcut recurs la Curtea de Apel Ploiești unde judecătorii le-au admis astăzi cererea. În consecință, primarul suspendat din Glodeanu Siliștea va rămâne după gratii. Răducanu este încarcerat la Penitenciarul Focșani, acolo unde a fost transferat la scurt timp de la momentul la care a fost reținut.
Primarul suspendat al comunei Glodeanu Siliștea, Marin Răducanu, este acuzat că ar fi pretins și primit suma de 15.000 de lei pentru a interveni pe lângă polițiști în favoarea unui afacerist din Cotorca, cercetat pentru infracțiuni economice. Pentru că nu i-a rezolvat problema, omul de afaceri l-a denunțat iar acum Marin Răducanu este după gratii în timp ce şeful de post din localitate, implicat în același dosar, este acuzat de mijlocirea traficului de influenţă, acesta fiind cercetat în stare de libertate. Răducanu a fost reținut pe 30 iunie pentru 24 de ore iar pe 1 iulie a primit mandat de 29 de zile.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.