Conducerea Primăriei Râmnicu Sărat a hotărât ca pe perioada codului portocaliu să interzică circulația autovehiculelor pe străzile din oraș pentru a permite utilajelor firmelor de deszăpezire să acționeze pentru degajarea arterelor de circulație.
„Pentru a putea face deszăpezire în condiții de lucru cât de cât normale am decis să instaurăm restricții de circulație pe raza municipiului Râmnicu Sărat, astfel că pe perioada celor trei zile de avertizare cod portocaliu au voie să circule doar mașinile instituțiilor subordonate Primăriei, ale ministerelor Apărării și Internelor și ale pompierilor și salvărilor”, a precizat viceprimarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan.
Cârjan a mai explicat că râmnicenii au la dispoziție atât taxiuri cât și mijloace de transport în comun iar în schimb, firmele care se ocupă de deszăpezirea străzilor din Râmnicu Sărăt își vor putea face treaba bine astfel încât după trerminarea avertizării meteorologice pe străzile din oraș să se poată circula în condiții bune. Chiar dacă există și râmniceni nemulțumiți de decizia Primăriei, viceprimarul Sorin Cârjan crede că măsura este mai mult decât necesară pentru atingerea scopului propus.
„Nu au fost reclamații deși există probabil și o parte a populației nemulțumită de această masură. Ieri s-a circulat bine în condiții de iarnă dar pe străzile pe care am circulat bine ieri, astăzi se circulă cu dificultate și credem că, dacă și mâine râmnicenii vor sta acasă cu mașinile ne va fi mult mai ușor să deszăpezim”, a încheiat viceprimarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

 1. 1.ESTE O HOTARARE ILEGALA
  2.DACA NU AU CIRCULAT AUTO PERSONALE ATI FACUT DESZAPEZIRE?
  3.CAT CREDETI VOI CA MAI SUPORTAM BATAIA ASTA DE JOC IN RAMNIC?
  4.PUNETI MANA SI FACETI CE TREBUIE CA ATI BLOCAT TOT ORASUL.
  5.TERMINATI CU FIRMA PINTILIE, A FINULUI CARE TOACA BANI PUBLICI
  6.CUM ATI DECONTAT COMBUSTIBILUL FOLOSIT LA DESZAPEZIRE?
  7.DE CE ATI PREFERAT DESZAPEZIRE PE UN SINGUR SENS?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.