Caravana BookLand și-a deschis porțile astăzi, 18 septembrie, pentru toti râmnicenii, în Centrul Comercial Victoria Shopping Center. Îi așteptăm cu mic cu mare, până la sfârșitul săptămânii: duminică, 23 septembrie. Târgul urban de carte BookLand a pregătit pentru iubitorii de carte o mulțime de surprize, oferte speciale, tombole, promoții și un playlist de peste 9.000 de titluri, de la cele peste 70 de edituri participante. Iar pentru iubitorii de evenimente culturale nu vor lipsi momentele speciale.

„Suntem încântați de popasul Caravanei Bookland în Victoria Shopping Center, un centru comercial cu istorie și tradiție în Râmnicu Sărat. Credem că acest eveniment reprezintă o bună ocazie pentru toți iubitorii de carte și cultură să descopere noutățile în materie de lectură și nu numai.”, a declarat Robert Ivan, reprezentant Victoria Shopping Center.

“Pentru prima dată în Râmnicu Sărat, echipa BookLand așteaptă cu entuziastm întâlnirea cu cititorii. Sperăm că poposirea noastră în oraș va fi o ocazie specială pentru ca locuitorii să redescopere plăcerea de a citi”, spune Mihaela Petrovan, inițiatoarea proiectului BookLand.

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediție, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.