Liberalul Raul Florescu și-a anunțat, joi, demisia din funcția de consilier județean. Florescu a declarat în plen că face acest gest pentru a se alătura unui alt proiect politic în care crede mai mult.

Consilierul județean nu a anunțat în ce partid va merge, spunând însă că își dorește să ajungă din nou în deliberativul județean.

„Motivul este în primul rând faptul că de 2 ani de zile partidul cu care am plecat la drum nu își mai găsește locul în opoziție așa cum era normal, au devenit remorca cuiva, nu zic eu a cui, știți și dumneavoastră. Restul o să le dezbatem când voi stabili încotro voi merge și cu motivele pentru care am luat această decizie. Azi e o zi tristă pentru mine pentru că după 15 ani de politică într-un singur partid trebuie să îmi dau demisia, dar fac asta pentru că eu sunt obișnuit cu un alt mod de a face politică”, a spus Raul Florescu.

Raul Florescu a fost membru PDL și consilier județean ales pe listele acestui partid  iar după unificarea PNL și PDL, a fost ales pentru un nou mandat de consilier județean din partea PNL. El a fost de-a lungul vremii unul din cei mai vocali aleși ai opoziției, chiar dacă multe dintre problemele ridicate de el au rămas fără răspuns, neavând în cadrul deliberativului susținerea de care avea nevoie pentru a-și duce la îndeplinire ideile. Raul Florescu s-ar putea înscrie în PRO România, partidul condus la Buzău de râmniceanul Felix Rache, însă nu este eclusă nici o alăturare de ALDE, având în vedere relația apropiată a lui Florescu cu Dorin Bădulescu.

Următorul membru supleant pe listele PNL este Marius Văcăroiu de la Bozioru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.