Președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, a precizat astăzi că, la Buzău, partidele din componența USL vor lupta separat la alegerile locale. În ceea ce privește formațiunea social-democrată, aceasta va avea candidați proprii în toate localitățile județului, mai puțin la Valea Salciei, acolo unde va fi susținut primarul liberal aflat în funcție, Marian Mușat. De altfel, la ultimele alegeri, Marian Mușat a obținut toate voturile din comună, fiind printre puținii primari la nivel național ce au fost aleși cu sută la sută din numărul de voturi. În ceea ce privește Uniunea Social Liberală, la Buzău, aceasta va avea candidaturi comune doar la Primăria municipiului Buzău, la președinția Consiliului Județean, dar numai pe hârtie pentru că Boșcodeală îl susține pe Mocanu candidat independent, dar și la cele două consilii municipal și județean.
Totodată, liderul PSD a anunțat că partidul pe care îl conduce își va depune candidaturile la sfârșitul săptămânii viitoare iar lansarea candidaților PSD va avea loc o săptămână mai târziu, în data de 4 mai.

Ciprian STERIAN

8 COMENTARII

  1. In buzau nu se va schimba mare lucru……boscodeala ramine la primarie, dar mocanu cred ca va pierde la bigiu. Greu sa schimbi primaru intr un singur tur. Alternativa la actualul primar exista, pacat ca pe buzoieni nu ii intereseaza politica. Un independent ar fi fost bun la primarie sa nu mai aiba treaba cu liste de partid si pintecaraie gen PSD , PD, PNL……..

  2. n-ar fi exclus sa se mobilizeze intens si liberalii sa voteze cu Negoita; la fel si nehotaritii care sunt destul de multi; in ce-l priveste pe Mocanu devine din ce in ce mai slab; si la propriu si la figurat!

  3. Simţim cu toţi că Mocanu V. Pierde partida. Am spus de patru luni acest lucru dar dacă sunteţi un pic mai atenţi şi Boşco scade în sondaje. Buzoienii vor ieşi la vot şi „la mustaţă” Negoită va câştiga. Spectacolul” lansărilor ” s-a banalizat, lumea nu mai gustă panarama…Nu mai avem nici vorbitori !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.