Victor Mocanu stă dezastruos în sondajale comandate de PNL și PSD în municipiul Buzău. Potrivit unor surse politice, puțini sunt buzoienii care au de gând să-l voteze pe Victor Mocanu pentru un nou mandat în fruntea administrației județene.
Potrivit acestor surse, Mocanu are undeva în jur de 11 % intenție de vot în municipiul Buzău, cu mult sub contracandidatul său din partea USL, senatorul PNL Cristi Bîgiu. Acesta se situează undeva la 38 % intenție de vot în timp ce sondajele îl plasează pe președintele PDL, Cezar Preda, pe a doua poziție.
Subiectul sondajelor de opinie realizate de PNL și PSD în Buzău a fost abordat astăzi și de liderul PDL, deputatul Cezar Preda, care a declarat că dacă el ar fi candidat pentru fotoliul de primar al orașului, Constantin Boșcodeală, actualul edil-șef, ar fi avut ceva probleme. De asemenea, Preda a lăsat să se înțeleagă că Victor Mocanu stă extrem de slab în sondajele realizate în rândul buzoienilor de la oraș.
”La Buzău am înțeles că au analizele făcute. Boșcodeală avea o mare problemă dacă candida cu mine, față în față, mare de tot și asta i-a speriat. Iar la județ diferența e mare. Mocanu poate să mai stea vreo trei săptămîni călare pe primari, să dea cu zecile de camioane, are o problemă, dar astea sunt sondajele pe care ei le-au făcut”, a spus astăzi Cezar Preda.
Preda s-a referit astăzi și la modul agresiv pe care Victor Mocanu l-a adoptat încă dinainte de startul campaniei electorale, numai să-și asigure voturile la care visează pentru obținerea unui mandat:”Sper ca organele statului să ne spună cine a comandat și tipărit acele fluturașe mizerabile”, referindu-se la zecile de mii de flyere denigratoare la adresa senatorului PNL, Cristi Bîgiu, distribuite fără scrupule și frică de Dumnezeu chiar în Joia Mare.
Și în timp ce mai toată lumea știe cum stau lucrurile iar ultimele sondaje comandate de PSD și PNL sunt grăitoare, în tabăra social democraților totu-i bine și frumos. Mocanu a urmat gestul cumătrului său Boșcodeală și și-a făcut cont pe facebook, doar, doar o mai strânge ceva simpatizanți și brusc îl interesează ce-și doresc buzoienii. Iar dacă până acum nu prea l-au interesat proiectele pe care le putea duce la bun sfârșit în timpul mandatului, nu în campania pre-electorală și electorală, așa cum cu siguranță se va întâmpla, de exemplu, în cazul Maternității Buzău, în aceste zile, Mocanu pare extrem de interesat de soarta acestor lucrări desfășurate de Consiliul Județean și le inspectează, nu înainte de a se asigura de prezența presei.
Deh, asta-i politichia la români și așa se procedează atunci când în joc sunt interese personale și orgolii, mai presus de doctrine politice ori de binele mulțimii.

Ciprian STERIAN

16 COMENTARII

  1. Este clar ca buzoienii nu l mai vor pe mocanu. Pacat totusi ca la primarie tot boscodeala ramine in top. Am crezut ca buzoienii vor schimbare….preotul negoita putea reprezenta o schimbare pentru pintecaraia si increngatura de acum din primarie.

  2. Speram sa scapam de mafia care domina Buzaul, de ani de zile, cu averi pe care nu le pot justifica, Boscodeala- Mocanu – Neagu – Dobrica – TNT – Doloiu – lista poate continua, fini, cuscri, cumetri…

    Primar fara doar si poate cu eforturile tuturor buzoienilor NEGOITA
    Presedinte , fara doar si poate la Consiliu Judetean BIGIU

  3. Pacat ca nu pica si Boscodeala la Buzau. PNL-ul prinde din ce in ce mai multa credibilitate si o merita pe buna dreptate, in sfarsit tinerii au inceput sa realizeze ca a trecut timpul comunistilor care ne-au condus pana in prezent.
    Abia astept sa vad rezultatele la nivel national si cred ca vor fi bune pentru PNL, in judet la noi este clar ca PNL dupa 20 de ani este lider.

  4. Schimbarea la Buzău e mai necesară decăt aerul! Ea va veni! Stţi liniştiţi, întrebaţi pensionarii, negustorii şi cerşătorii!!Toată lumea vrea schimbare! Nu sunt eu în măsură să întreb de unde are victoraş şi costel bani , n-am zis nimic şi nu voi zice, iau banii şi merci, de votat să nu fiţi supăraţi dragii mei, votez pe cine vreau eu în ziua respectivă…Depinde cum dorm, banii n-au putere de decizie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.