Partidul Democrat Liberal a mai pierdut 12 primari. A spus-o astăzi chiar liderul Organizației Județene a PDL, deputatul Cezar Preda, care a dezvăluit că 6 primari au bătut palma cu PNL, 3 cu PSD iar alți trei nu s-au decis încă spre ce partide vor merge. Preda a adăugat că regretă plecarea fiecărui primar în parte, însă va merge mai departe cu atât mai mult cu cât nu se află pentru prima dată în fața unor astfel de acțiuni.
Liderul PDL a adăugat că la baza plecării celor 12 primari nu stă o problemă a acestora cu Cezar Preda, ci faptul că partidul de guvernământ nu se află în grații în aceste vremuri iar aleșilor locali li se promit sprijin și bani dacă vor trece la celelalte partide.
” Le urez sănătate. E o pierdere dar mergem mai departe. Nu e prima dată cînd trec prin asta. E jenant să-i arunci lui Preda în spate plecarea acestor oameni când acești oameni au interes propriu, ei își fac propriile socoteli. Dacă eram la 60 la sută nu mai era nici un primar nici la PSD nici la PNL. Îmi pare rău de toți. I-am ajutat când am putut, că n-am avut acum cum să-i țin… Au rămas oamenii de onoare care au rezistat tentației și care au zis că indiferent ce li se dă, ei nu pleacă”, a declarat astăzi Cezar Preda.
Parlamentarul buzoian a adăugat că indiferent de aceste plecări, el va continua să candideze pentru postul de președinte al Consiliului Județean Buzău. De asemnea, Preda a precizat că PDL va continua să-l susțină pe candidatul independent Paul Negoiță pentru fotoliul de primar al Buzăului.
În 2008, PDL Buzău avea 24 primari plus cel din Pogoanele, despre acesta din urmă Preda susținând că, cel mai probabil, va pleca și el spre un alt partid.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.