Trei adolescenţi din Buzău sunt cercetaţi după ce au furat un autoturism şi au plecat cu el la drum.

Aventura la care au pornit cei trei a avut loc în noaptea de 17 spre 18 aprilie. Indivizii, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, au furat o maşina parcată în faţa unei case din Buzău, maşină  pe care au condus-o, pe rând pe străzile din oraş. În momentul în care autoturismul, s-a oprit, tinerii teribilişti au încercat să o pornească legând firele de la contact „pe direct”. A fost suficient cît să se producă o scânteie şi maşina a fost cuprinsă de flăcări. Speriaţi de ce se poate întîmpla, tinerii au abandonat autovehiculul, pe strada Orizontului, şi au fugit. Pompierii au fost cei care au stins incendiul în jurul orei 4.00.  Ulterior, oamenii legii au stabilit că autoturismul aparţinea unui buzoian şi fusese furat în aceeaşi noapte din faţa imobilului acestuia.

În cele din urmă, oamenii legii i-au identificaţi pe hoţi, care au mai multe infracţiuni la activ. Distracţia celor trei tineri i-a costat destul de scump pe părinţii lor care au fost nevoiţi să achite prejudiciul estimat la 5.000 de lei.

Poliţiştii le-au întocmit dosar penal tinerilor pentru furt calificat şi conducere fără permis şi au lut măsura reţinerii împotriva celor doi suspecţi în vârstă de 17 ani.

 

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.