Recensământul s-a încheiat cu o zi mai devreme în 17 localități buzoiene dar și în orașul Nehoiu. Potrivit celor mai recente date furnizate de Direcția Județeană de Statistică Buzău, până ieri s-a terminat recenzarea locuințelor și populației din localitățile Amaru, Bălăceanu, Bozioru, Colți, Lopătari, Măgura, Mărgăritești, Movila Banului, Murgești, Năeni, Rîmnicelu, Robeasca, Săpoca, Sărulești, Scorțoasa, Siriu, Florica și în orașul Nehoiu. În municipiul reședință de județ, recenzorii mai au de lucru, până ieri, procentul de numărare a locuințelor și persoanelor în orașul Buzău fiind de 92.33 la sută. La Râmnicu Sărat, procentul de recenzare este și mai mic, de 92.06 la sută.
În ceea ce privește situația centralizată pe județ, cu o zi înainte de finalul recensământului, fuseseră chestionați 95.67 la sută dintre buzoieni, reprezentând 193.660 de locuințe și 424 508 persoane.
Recensământul se încheie oficial în această noapte la ora 0.00, ceea ce înseamnă că până atunci, cel puţin teoretic, recenzorii vor trebui să acopere populaţia şi locuinţele în proporţie de sută la sută.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.