Polițiștii buzoieni au primit la finele săptămânii trecute vizita unor colegi de breaslă italieni. Conducerea Clubului Sportiv al Poliţiei Municipale Riccione a acceptat invitația adresată în vară de Clubul Sportiv Poliția Buzău cu ocazia participării la ea de-a XXXVI-a ediţie a „COPPA dell`AMICIZIA” și au ajuns la Buzău pentru un schimb de experiență cu omologi din Poliţia Buzoiană.
După ce au vizitat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, preşedintele clubului italian – inspector de poliţie Mirna Ricci – însoţit de cei doi vicepreşedinţi – Stefanu Silvagni şi Gilberto Gabbi, şi ei inspectori în cadrul Poliţiei Municipale Riccione , au fost însoțiți de reprezentanții Clubului Sportiv Poliţia Buzău la obiectivele turistice din județ.
Totodată, poliţiştii buzoieni au profitat de ocazie şi au lansat invitaţia de a participa la cea de-a V-a ediţie a turneului de fotbal „Memorialul Ion Sultănescu” ce va fi organizat în perioada 18 – 21 septembrie 2012.
În luna mai a acestui an echipa de fotbal a Clubului Sportiv Poliția Buzău a participat pentru prima dată la turneul „COPPA dell`AMICIZIA”, ocupând locul III în clasamentul general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.