La capătul unui sezon de excepţie în care nu a cunoscut înfrângerea, Recolta Blăjani a reuşit promovarea în Liga a IV-a. Acest lucru i se datorează şi primarului Gheorghe Ispas, un mare iubitor al fotbalului care în urma cu trei ani a reînfiinţat echipa şi o sprijină financiar. Cu 16 victorii şi două remize, formaţia din Blăjani a defilat în seria a II-a, terminând campionatul la o distanţă de 13 puncte faţă de ocupanta poziţiei secunde, A.S. Balta Albă. La baza realizării obiectivului au stat dorinţa, munca,seriozitatea precum şi spiritul solidarităţii tuturor celor implicaţi la echipă, susţine primarul comunei Blăjani.
,,Încă de la început am fost convinşi că vom reuşi să promovăm.Am mizat pe valoarea echipei,seriozitatea jucătorilor şi dorinţa de a reînvia tradiţia fotbalului la Blajani.Este îmbucurător faptul că efortul financiar depus de mine şi primărie a dat roade iar din sezonul viitor Recolta va juca în Liga aIV-a.Mă simt fericit că am putut contribui şi eu la realizarea acestui obiectiv şi vreau să arătăm că nu a fost ceva întâmplător”,a mai declarat Gheorghe Ispas.
În ceea ce priveşte campionatul viitor, Recolta Blăjani îşi propune situarea în prima parte a clasamentului, motiv pentru care vor mai fi aduşi câţiva jucători pentru întărirea lotului dar se doreşte şi promovarea celor tineri.
Din echipa care a promovat în Liga a IV-a fac parte următorii jucători:Gabriel Dimian(portar), Valentin Lefter, Ionuţ Drăghici, Dănuţ Potârniche, Aurel Dincă, Marius Gogan(fundaşi), Alexandru Negoiţă, Mihai Fumea, Nicu Tătaru,Traian Boncu, Cristian Călin, Marian Radu, Marius Şoigan, Ionuţ Arsene, Georgian Dodan, Andrei Negoiţă(mijocaşi), Dorel Negoiţă, Laurenţiu Simion(atacanţi). Antrenorii sunt Valeriu Grogore şi Mihai Negoiţă,acesta din urmă fiind şi delegatul echipei.

Ales primar în 2008,Gheorghe Ispas se bucură de aprecieri din partea locuitorilor comunei Blăjani pentru realizările de până acum. Printre ele se numără asfaltarea unui drum judeţean cu sprijinul Consiliului Județean, reabilitarea şcolii, modernizarea sistemului de iluminat public din localitate, construcţia grădiniţei şi alimentarea cu apa înVadu Soreşti. Pe lângă acestea, în urmă cu trei ani a reînfiinţat şi echipa de fotbal Recolta, care din 2002 dispăruse. Pe lângă fondurile alocate de Consiliul Local, primarul Gheorghe Ispas care deţine o asociaţie agricolă contribuie personal la bugetul formaţia din Blajani.

Arian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.