Consilierii județeni au aprobat, joi, în ultima ședință de Consiliu Județean alocarea sumelor provenite din ultima rectificare bugetară. Este vorba despre 3.524.000 bani care au fost împărțiți echitabil pentru toate administrațiile din județ. Cei mai mulți bani au fost primiți de municipiul Râmnicu Sărat, 300.000 de lei, urmat de orașele Pogoanele, Pătârlagele și Nehoiu cu câte 100.000 de lei, de comunele Brăeşti, Căneşti, Florica, Glodeanu Sărat și Chiliile cu câte 95.000 de lei și de restul comunelor care au primit sume între 80.000 și 20.000 de lei.
„Suma este exagerat de mică dar trebuia făcută această repartizare în funcție de proiectele pe care le aveau și funcție de veniturile pe care le aveau. Orașele au primit bani mai mulți, Râmnicu Sărat la fel, a primit o sumă mai mare restul au primit sume între 95.000 si 20.000”, a declarant la finalul ședinței președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.
Proiectul privind împărțirea banilor proveniți din rectificare bugetară a fost votat de consilierii PSD, ALDE, PSRO și doar de Ionuț Nicolae din partea PNL, restul aleșilor liberali alegând să se abțină de la vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.