Prima ediție in Romania a competiției  intitulată RedBull Soapbox Race, în care se întrec mașini nemotorizate, care trebuie sa funcționeze pe baza de curaj, gravitație și un pic de Red Bull se va desfășura în data de 14 septembrie la București iar înscrierile au început deja.

 

Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare atât pentru șoferii experimentați, cât și pentru amatorii care sunt în stare sa deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roti și să concureze contratimp într-o cursa la vale.

Începând din această săptămână, buzoienii se pot înscrie pentru această competiție care face istorie deja în întreaga lume. Prima ediție a avut loc în 2000 în Belgia, fiind extinsă apoi în toate colțurile lumii, din Australia, Africa de Sud până în Jamaica. De la șoferi amatori până la profesioniști s-au întrecut în aceste competiții

În 14 septembrie, vitezomani și pasionați de mașini și lucruri cu roti își vor da întâlnire în București, la prima ediție națională.

 

Maxim 70 de echipe (2-3 membri) vor fi selectate să ia startul în cursa anului. Echipele vor fi alese pe baza inventivității, creativității și fezabilității tehnice ale proiectului, dar și ținând cont de respectarea regulilor de proiectare. Schițele și formularele de înscriere trebuie trimise până la data de 30 iunie.

Ce trebuie să faci pentru a participa la Red Bull Soapbox Race?

În primul rând, trebuie să găseşti alţi 2-3 şoferi amatori pasionaţi de maşinării.

1 – SOLICITĂ KITUL DE ÎNSCRIERE PE www.redbull.ro/soapbox

2 – STUDIAZĂ KITUL DE ÎNSCRIERE – În acest kit vei găsi câteva sugestii despre cum să faci un prototip reuşit şi destule informaţii cât să nu derapezi în timp ce-ţi construieşti soapbox-ul.

3 – TRIMITE SCHITA MAŞINĂRIEI ŞI DATELE ECHIPEI – După ce ai înţeles tot ce ai de făcut, completează paginile de schiţe primite şi trimite-ni-le scanate pe e-mail sau prin poştă, împreună cu formularul de înscriere, până pe 30 iunie. Nu uita că poţi să incluzi oricâte materiale adiţionale/alternative/auxiliare vrei (fotografii, filmuleţe, etc.). Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

4 – SELECŢIA

Până la 70 de echipe vor obţine permisul de rostogolire spre finiş în maşinile lor soapbox 100% originalo-artizanale. Echipele sunt alese pe baza ingeniozităţii, creativităţii şi fezabilităţii tehnice ale proiectului, dar şi ţinând cont de respectarea regulilor de proiectare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.