Afis-Oficial-Despre-Oameni-si-Melci-813x1024

După Cristian Mungiu și proiecția filmului ”După dealuri”, la Buzău, Centrul Cultural Francofon în parteneriat cu Galleria Mall Buzău, Consiliul Județean și Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc, organizează marţi, 18 decembrie, în Sala de Spectacole a Consiliului Judeţean Buzău, două proiecții de gală ale filmului „Despre oameni și melci” în regia lui Tudor Giurgiu.
Totodată, spectatorii care vor fi prezenți la eveniment vor putea urmări înainte de film scurt-metrajul premiat de curând de Academia Europeană de Film cu Premiul pentru cel mai bun scurt-metraj european: „Superman, Spiderman sau Batman” în regia lui Tudor Giurgiu.
Regizorul Tudor Giurgiu va fi prezent la eveniment, alături de actorul Andi Vasluianu și de producătorul filmului „Despre oameni și melci”, Dana Giurgiu. Ei vor avea intervenții la începutul fiecărei proiecții si vor discuta cu spectatorii. Intrarea spectatorilor la cele două proiecții este gratuită și se va face pe bază de invitații care vor putea fi procurate zilnic, în perioada 13- 18 decembrie 2012, între orele 14 și 17, din incinta Galleriei Mall Buzău.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.