scandal Urgente
imagine de arhivă

UPDATE 2: Trei indivizi dintre cei indicați ca fiind agresori în scandalul din Dorobanți au fost depistați de polițiștii buzoieni și duși la sediul Poliției municipiului Buzău pentru audieri. Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, unul de 29 de ani și altul de 34 de ani, unul dintre ei fiind fiul afaceristului care deține restaurantul Hanul lui Țintă. Unul dintre cei trei a depus la rându-i plângere pentru lovire împotriva celor două persoane, tată și fiu, care l-au indicat ca agresor. De asemenea, împotriva acelorași două persoane, administratorul barului din Dorobanți în care a avut loc bătaia a depus plângere pentru amenințare și distrugere. Cazul se anunță complicat astfel că cercetările polițiștilor continuă.

UPDATE1: Polițiștii caută cel puțin 5 persoane care ar fi fost implicate în incidentul din Dorobanți. Printre cei căutați, indicați de victime ca fiind unul dintre agresori, se află și Dragoș Țintă, fiul afaceristului care deține restaurantul Hanul lui Țintă.

Reglare de conturi ca-n filme, vineri, pe terasa unui local din cartierul Dorobanți. Doi bărbați, tată și fiu, au ajuns la spital după ce au fost agresați de mai multe persoane care au coborât din două mașini și au descins pe terasa unde cei doi consumau băuturi alcoolice. După ce i-au bătut bine pe cei doi, agresorii s-au făcut nevăzuți iar asta în ciuda faptului că oamenii legii, polițiști și jandarmi, alertați telefonic, au ajuns la locul cu pricina în doar câteva minute. Cele două victime au fost preluate de ambulanțe și duse la Spitalul Județean Buzău iar polițiștii încearcă acum să dea de urma agresorilor. La Spitalul Județean au mai ajuns și alte persoane care au reclamat că ar fi fost agresate în scandalul din Dorobanți. În total numărul victimelor se ridică la 6 dar o singură persoană a fost rănită mai grav în zona capului.
Polițiștii continuă activitățile pentru depistarea agresorilor iar apoi urmează să stabilească și ce a stat la baza răfuielii dintre cele două grupări.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.