Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău a făcut ieri câteva precizări în legătură cu incidentului electoral petrecut sâmbătă la Mărăcineni între susținătorii ARD și USL.
Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Florina Crucianu, polițistul din localitatea Mărăcineni, aflat în exercițiul funcțiunii, nu poate avea calitatea procesuală de martor: „Conform prevederilor legale în vigoare, poliţistul respectiv nu poate avea calitatea procesuală de martor. El făcea parte din dispozitivul de ordine şi siguranţă publică ce acţiona în zonă şi a intervenit pentru aplanarea conflictului. În momentul intervenţiei, persoane care făceau parte din cele două caravane electorale se agresau verbal reciproc”, a declarat Florina Crucianu.
Candidatul USL pe Colegiul 7 Camera Deputaților a declarat după incidentul iscat între cele două tabere de susținători că martor al bătăii electorale ar fi chiar polițistul din comună care ar fi intervenit după ce a observat ce se întâmplă.
„Martorul principal este domnul Creţu Robert, poliţistul din Mărăcineni, care era în spate şi a văzut tot ce s-a întâmplat. Am înţeles că a dat deja declaraţii la Poliţie şi eu personal îi mulţumesc că a intervenit la timp”, a declarat Marcel Ciolacu după incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.