Circulația rutieră va fi restricționată vineri pe mai multe artere din municipiul Buzău pentru ca militarii să se poată pregăti pentru defilarea ce va avea loc cu ocazia sărbătoriri a 94 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri. Astfel, vineri, începând cu ora 11.00 va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor în municipiul Buzău, pe traseul Bulevardul Unirii (zona Cimitirul Eroilor) – Bulevardul Mareşal Averescu – Bulevardul N. Bălcescu – intersecţia cu Bulevardul Unirii şi Bulevardul Nicolae Bălcescu – strada Mioriţei – strada Democraţiei – intersecţia cu Bulevardul Unirii.
Totodată, va fi interzis accesul autovehiculelor pe Bulevardul Unirii, de la intersecţia cu B-dul Nicolae Bălcescu până în zona Cimitirului Eroilor, pe sensul de mers către Bariera Ploieşti.
Și în dimineața zilei de 1 Decembrie, între orele 09.00 – 12.00, când vor avea loc festivităţile dedicate Zilei Naţionale a României, traficul rutier va fi oprit pe aceleași sectoare de drum dar și pe Bulevardul N. Titulescu, pe sectorul cuprins de la intersecţia cu Bulevardul N. Bălcescu şi până la intersecţia cu strada Democraţiei.
Șoferii buzoieni sau cei aflați în tranzit sunt sfătuiți să circule cu atenție și să respecte semnalele agenților de circulație care vor fi în stradă pentru a dirija circulația pe tot parcursul manifestărilor.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.