Numărul persoanelor diagnosticate cu Covid-19 a crescut simțitor și la Buzău în ultimele zile astfel că rata de incidență a depășit, vineri, rata de 6 îmbolnăviri la mia de locuitori. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis astfel o serie de restricții care vor intra în vigoare de vineri seară de la ora 20.00 care vizează în special persoanele nevaccinate.

Astfel, pe durata  week-end-lui de vineri de la ora 20.00-05.00 persoanelor nevaccinate le este interzis accesul în afara locuinței fără un motiv întemeiat care să fie specificat într-o declarație pe propria răspundere. Masca devine obligatorie în toate spațiile publice iar evenimentele precum nunți, botezuri, aniversări sunt permise doar cu maxim 50% din capacitatea sălii însă nu mai mult de 200 de persoane obligatoriu vaccinate.

De asemenea, accesul la restaurante, spectacole, piscine etc nu este permis decât pentru persoanele vaccinate sau trecute prin boală în limita a 50% din capacitate iar testarea nu mai este luată în considerare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.