Polițiștii buzoieni specializați în combaterea criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău au descins, miercuri, în 18 locații din județ, la domiciliile unor  persoane bănuite de trafic și deținere de droguri.

În urma descinderilor au fost aduse la audieri 15 persoane, au fost ridicate mai multe doze de canabis, bani și medii de stocare care pot constitui probe ăn documentarea activității infracționale a suspecților.

Încă din luna februarie poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B. T. Buzău, au documentat activitatea infracţională a unui grup specializat în trafic de droguri de risc, ce ar fi acționat în județul Buzău.

Astfel, s-a stabilit că, în perioada februarie-iulie, 15 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, s-ar fi aprovizionat cu diverse cantități de cannabis, de la dealeri din Bucureşti pe care ulterior le-ar fi comercializat către diverse persoane din Buzău.

Practic, cele 15 persoane din municipiul Buzău și comunele Cernătești, Săpoca, Beceni și Mânzălești, ar fi procurat droguri de risc (cannabis) și ar fi transportat, depozitat, manipulat, ambalat și revândut substanțe interzise.

În urma percheziției, au fost ridicate droguri (cannabis), 4.450 de lei și medii de stocare.

De asemenea, 15 persoane au fost aduse la audieri, urmând ca, în continuare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul structurilor de criminalitate organizată din județele Prahova, Galați și Dâmbovița, precum și al polițiștilor din Buzău, Pătârlagele și al Secției de Poliție Rurală Beceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.