Prima clinică medicală din Buzău pentru tratamentul hemoroizilor și varicelor a fost inaugurată, marți, în vecinătatea Spitalului Județean Buzău în clădirea în care funcționează și centrul de dializă.

Noua clinică apărută pe piața serviciilor medicale din Buzău vine ca urmare a cererii pacienților care se confruntă cu astfel de probleme de sănătate și care își pot găși, astfel, o rezolvare mai aproape de casă fără a mai bate drumurile către Capitală sau către celelalte orașe unde LaurusMedical oferea servicii până la deschiderea centrului din Buzău

Bolile hemoroidale şi venoase au o incidenţă în creştere din cauza stilului de viaţă al populaţiei, tot mai sedentară şi mai predispusă la o alimentaţie nesănătoasă. În consecinţă, cererea pentru servicii medicale pentru tratamentul hemoroizilor şi varicelor este şi ea în creştere, ceea ce pune presiune pe mediul medical privat să se extindă la nivelul naţional.

„Inaugurarea clinicii din Buzău reprezintă un efort investiţional privat menit să contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei din oraş şi zonele limitrofe. Buzoienii sunt bineveniţi atât pentru tratamente, dar şi pentru prevenţie, ambele prestate cu profesionalism şi empatie, folosind  tehnologii moderne. Am primit în Pliești, Focșani, Galați și București  pacienți din Buzău și am constatat astfel că există o mare nevoie de servicii în această zonă și am constatat că suntem primii furnizori de astfel de servicii.”, a declarat dr. Anca Petca, Director General LaurusMedical, la deschiderea clinicii din Buzău.

În noua clinică își vor desfășura activitatea atât medici locali cât și medici care vor veni de la București iar în ceea ce privește personalul, noua clinică a adus deja 15 noi locuri de muncă. LaurusMedical a investit la Buzău jumătatea de milion de euro pentru a amenaja și dota clinica proaspăt inaugurată la cele mai moderne standarde însă, după cum mărturisea directorul Anca Petca, banii investiți nu reprezintă adevărata valoare a clinicii ci mult mai de preț sunt serviciile medicale oferite.

„Am cooptat atât medici locali cât și medici din rețeaua Laurus care vor veni  de la București să desfășoare activitate aici. Am făcut o investiție de jumătate de milion de euro atât în amenajare cât și partea de echipamente medicale dar as vrea să rețineți că principala valoare a noastră nu o reprezintă investiția în sine cât calitatea serviciilor Laurus. Putem să ne mândrim cu aceatsa și putem concura cu mulți alți furnizori de pe piață pentru că noi punem pe primul loc pacientul”, a mai spus doctorul Anca Petca.

Clinica face parte dintr-o reţea naţională prezentă în Bucureşti, Bacău, Cluj Napoca, Deva, Focşani, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, şi Suceava sub numele LaurusMedical – o iniţiativă privată lansată cu 15 ani în urmă.

„Pentru echipa pe care o conduc, este un motiv de mândrie să le putem fi de ajutor buzoienilor care au nevoie de servicii medicale de calitate, oferite cu empatie şi respect, pe lângă profesionalism, prestate la noi în oraş, astfel încât să nu mai facă naveta la centrul nostru din Bucureşti sau la cele din oraşele apropiate”, a declarat Cătălina Oancea, managerul clinicii din Buzău.

Pacienţii clinicilor LaurusMedical la nivel de ţară beneficiază de tehnologii medicale la zi, precum: tratamentul cu laser pentru hemoroizi şi varice, coagularea în spectru infraroşu a hemoroizilor, terapia bazată pe rezonanţă magnetică MBST – oferită în exclusivitate de Laurus Medical în România.

Clinica, situată în imediata vecinătatea a Spitalului Județean, oferă consultații de specialitate în proctologie, flebologie, chirurgie generală, gastroenterologie, dermato-venerologie, ginecologie, chirurgie plastică, chirurgie vasculară, ORL și ATI.  Programările pot fi făcute fie pe site-ul www.laurusmedical.ro fie la telefonul 037 478 888.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.