Punctualitatea, bat-o vina!...

Ratată joia trecută, când şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) şi-a dat întâlnire oficială cu Ionel Meiroşu, liberalul care a ocupat funcţia de inspector şcolar general adjunct, pentru a-şi prelua un nou post în instituţie, conform unui ordin al ministrului Educaţiei, întâlnirea reprogramată pentru ieri a fost din nou ratată.

 

Joia trecută, Ionel Meiroşu nu s-a putut prezenta la IŞJ pentru că s-a întors abia în faptul serii de la Sinaia, unde s-a deplasat pentru un curs de management în educaţie. Florina Stoian, şefa IŞJ, îi dăduse întâlnire la ora 9.00, prin cabinetul de avocatură care îl reprezintă în procesul de revendicare a funcţiei de inspector general adjunct ocupate până în 2009, când PDL a preluat puterea şi s-a debarasat de opozanţii de pe funcţiile publice. Supărată că a declarat în presă că nu ştie nimic despre ordinul prin care ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, îl repune în schema de personal a IŞJ, dar nu pe funcţia pierdută, ci pe o poziţie de inspector de specialitate, Florina Stoian l-a apelat prin cabinetul de avocatură. Întâlnirea ratată de joi a fost reprogramată pentru dimineaţa zilei de ieri. Din nou, ratare. Pe când Ionel Meiroşu se prezenta cu avocata la IŞJ, Florina Stoian alerga să facă act de prezenţă la Colegiul prefectural, întâlnire periodică organizată la Prefectură, cu şefii din administraţia judeţeană.

 

Astfel, o nouă întâlnire Florina Stoian – Ionel Meiroşu este programată astăzi, în cadrul căreia şefa IŞJ ar trebui să-i aducă oficial la cunoştinţă ordinul ministrului şi să-i ceară liberalului să decidă dacă vine în inspectorat. Postul vacant este rezervat special pentru Ionel Meiroşu. Nu există un post vacant şi pentru celălalt liberal alungat din IŞJ, Dumitru Ene, actualmente suspendat din funcţia de inspector general pe motiv că investiţiile pe care le-a derulat ca şef al instituţiei sunt controlate de DNA.

 

S.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.