Apa murdara 2
Situație incredibilă! De miercuri seară și până joi după amiază, fără ca problema să se fi rezolvat la această oră, jumătate din oraș nu beneficiază de apă potabilă la robinete.
În loc de apă, buzoienii au parte de mâl, cu care nu pot face nimic. Apa plină cu rugină care curge la robinete de ore întregi nu poate fi folosită nici măcar la spălatul vaselor, darmite la prepararea hranei ori la duș.
Și mai grav este că oficialii Companiei de Apă nu pot spune când se va remedia problema.
” Problemele s-au datorat unei intervenții programate din data de 28 spre 29 mai, intervenția a fost necesară pentru racordarea noii rețele de apă care alimentează punctul termic 3 din Micro 5 la rețeaua de apă din strada Marghiloman. Pe perioada intervenției apa a fost sistată în Micro 5, la blocurile și agenții economici din punctele termice 1, 2 și 3. Adiacent această sistare a afectat și cartierele Dorobanți 1, 2. Broșteni și Obor unde apa a fost furnizată cu presiune scăzută și cu posibilitatea ca la etajele superioare să nu fie apă deloc. A fost o lucrare de anvergură care a afectat mai multe zone ale orașului, vom calcula parametri de reducere la factura următoare”, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă, Timotei Oprea.
Deși oficialii Companiei de Apă susțin că probleme sunt doar în cartierele Micro 5, Dorobanți, Broșteni și Obor, realitatea este cu totul alta. Apă cu rugină are de jumătate de zi, în fapt de mai bine de 14-15 ore, circa jumătate din oraș. Reclamații sunt de la buzoieni care locuiesc în Micro 3, pe Bulevardul Bălcescu dar și în Micro 14 și Unirii Sud. Oamenii sunt revoltați și se întreabă cum este posibil ca de aproape o zi la robinete, în secolul XXI, să curgă rugină, în loc de apă potabilă.
Reprezentanții Companiei de Apă susțin că mai multe echipe de muncitori lucrează la remedierea situației, însă din păcate, un răspuns cert privind remedierea problemei nu există în acest moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.