Robert PITIGOI

Demisie-surpriză în Consiliul Județean. Consilierul Robert Ionuț Pițigoi, ”cărăușul” mitei care l-a trimis după gratii pe președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, și-a dat demisia.
Oricum, Pițigoi și-ar fi pierdut mandatul de ales județean, prin neprezentarea la trei ședințe consecutive de consiliu județean.
”Art.1.(1) Se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judeţean al domnului Piţigoi Ionuţ Robert ca urmare a demisiei.(2) În baza alin.1 se declară vacant un mandat de consilier judeţean. Art.2. Pe data încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Piţigoi Ionuţ Robert încetează şi orice altă funcţie în care a fost numit, ales sau desemnat în calitate de consilier judeţean” se arată în proiectul de hotărâre ce va trebui aprobat joi de consilierii județeni în ședința de miniparlament județean programată.
În locul lui Pițigoi, în miniparlamentul județean va fi liberalul Dumitru Ene, fost inspector școlar general.
După izbucnirea mega-scandalului care a dus la arestarea lui Bîgiu și a finului său, Florin Colgiu, Robert Pițigoi, un apropiat al celor doi, nu a mai dat pe la Consiliul Județean, încercând probabil să evite eventualele întrebări incomode ale colegilor și jurnaliștilor referitoare la implicarea sa în arestarea lui Bîgiu și Colgiu.
Misterul creat în jurul lui Robert Pițigoi se referă la rolul pe care l-a jucat în arestarea lui Cristi Bîgiu, existând suspiciunea că acesta ar fi unul dintre martorii-denunțători, alături de Dragoș Cojocea.
Vezi aici dialogurile lui Robert Pițigoi din ziua arestării lui Cristi Bîgiu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.