furtuna

UPDATE: Potrivit reprezentanților ISU Buzău, ruperea de nori și-a produs efectele între orele 17.10-17.30, precipitațiile abundente provocând pagube în municipiul Râmnicu Sărat și în localitățile Grebănu, Oreavu și Topliceni.
Astfel, în municipiul Rîmnicu Sărat au fost inundate un apartament, o farmacie, dar și cel puțin 6 gospodării, la Oreavu, apa a intrat în minim 5 gospodării inclusiv în locuințele oamenilor. De asemenea, în Grebănu și Topliceni au fost inundate mai multe gospodării, apa măsurând până la jumătate de metru.
De asemenea, în urma ploilor abundente, pe DN 2 E 85 în zona localităţii Oreavu şi la Km 149 limită cu judeţul Vrancea drumul a fost afectat pe o distanţă cumulată de aproximativ 500 m prin depuneri de aluviuni şi scurgeri de mari cantităţi de apă pe partea carosabilă, circulația fiind grav afectată.

Cu natura nu te pui! S-a demonstrat încă o dată vineri după amiază când o rupere de nori a provocat dezastru în zona Râmnicului. După o ploaie torențială care nu a durat mai mult de un ceas, șoseaua europeană a fost inundată dinspre Râmnicu Sărat spre Oreavu, pe o distanță de câteva sute de metri. Circulația s-a desfășurat extrem de anevoios, probleme fiind inclusiv la ora postării acestei știri. Sute de mașini circulă anevoios, coloanele de autoturisme întinzându-se pe kilometri întregi.
Iar asta nu este tot. În unele zone ale Râmnicului ploaia nu a fost curată ci a fost însoțită de grindină care a provocat stricăciuni serioase în gospodăriile oamenilor, în grădini dar și pe câmp. Mai mult, apa măsoară jumătate de metru în curțile râmnicenilor, mulți spunând că nu au văzut în viața lor asemenea potop.
Revenim cu detalii de la fața locului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.