TopT

TOP T a fost anulat. După tragedia din club Colectiv, soldată cu moartea a 32 de tineri și cu rănirea a circa 150, organizatorii festivalului rock de la Buzău au decis anularea evenimentului care trebuia să aibă loc în week-end.
Iată comunicatul remis marți dimineață:
”Festivalul top t 2015 se anuleaza !
Timp de doua zile am discutat si analizat impreuna cu colegii,trupele,finantatorii ,publicul,presa,prietenii oportunitatea desfasurarii festivalului top t 2015.Parerile au fost foarte diferite si au putut fi exprimate si public pe pagina facebook a evenimentului.
Am avut asigurarea patronului clubului ca sint indeplinite si imbunatatite conditiile pentru siguranta publicului,am avut confirmarea si dorinta a opt dintre cele zece trupe de a participa la eveniment ,am avut garantia finantarii necesare si in plus aveam energia necesara sa aratam ca se poate
Ultimele discutii insa au dus la concluzia ca singurul lucru pe care nu-l puteam asigura era BUCURIA care a caracterizat acest festival inca din 1983.Ne-am gindit ca ar fi fost poate un eveniment trist ,poate un tribut ,o arena de discutii despre morti si raniti,care sa faca mai mult rau celor afectati de ce s-a intimplat vinerea trecuta si care sa creeze o bariera de transfer de energie dinspre public spre trupe si invers.
Nu stim cum ar fi fost acest weekend cu top t ,stim insa ca am luptat ca acest festival sa se ridice din cenusa proprie peste care s-a adaugat cea a prietenilor nostri arsi vinerea trecuta.Mesajele primite de la trupe dupa anuntul anularii ne fac sa credem ca nu am luat o decizie gresita si le multumim tuturor ca au fost sinceri in fiecare moment.
Ne pare rau pentru eventualele disconforturi create si speram in intelegerea voastra , a celor care ati fost si poate veti fi aproape de noi.Raminem deschisi intrebarilor si cometariilor pe pagina noastra de facebook si pe pagina evenimentului.In cel mai scurt timp vom pregati o conferinta de presa .
“Sfirsitul erei prezente” a avut un alt final,dar orice sfirsit poate fi un inceput….
Echipa de organizare topt 2015”.

2 COMENTARII

  1. […] TOP T a fost anulat. După tragedia din club Colectiv, soldată cu moartea a 32 de tineri și cu rănirea a circa 150, organizatorii festivalului rock de la Buzău au decis anularea evenimentului care trebuia să aibă loc în week-end. Iată comunicatul remis marți dimineață: ”Festivalul top t 2015 se anuleaza ! Timp de doua zile am discutat si analizat impreuna cu colegii,trupele,finantatorii ,publicul,presa,prietenii oportunitatea desfasurarii festivalului top t 2015.Parerile au fost foarte diferite si au putut fi exprimate si public pe pagina facebook a evenimentului. Am avut asigurarea patronului clubului ca sint indeplinite si imbunatatite conditiile pentru siguranta publicului,am avut confirmarea si dorinta Sursă știre […]

  2. […] TOP T a fost anulat. După tragedia din club Colectiv, soldată cu moartea a 32 de tineri și cu rănirea a circa 150, organizatorii festivalului rock de la Buzău au decis anularea evenimentului care trebuia să aibă loc în week-end. Iată comunicatul remis marți dimineață: ”Festivalul top t 2015 se anuleaza ! Timp de doua zile am discutat si analizat impreuna cu colegii,trupele,finantatorii ,publicul,presa,prietenii oportunitatea desfasurarii festivalului top t 2015.Parerile au fost foarte diferite si au putut fi exprimate si public pe pagina facebook a evenimentului. Am avut asigurarea patronului clubului ca sint indeplinite si imbunatatite conditiile pentru siguranta publicului,am avut confirmarea si dorinta …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.