Incendiu de proporții vineri spre sâmbătă a C.A. Rosetti. Câmpul s-a aprins dintr-odată, focul cuprinzând rapid circa 700 de tone de furaje.
Flăcările au izbucnit pe câmp, la ferma unui buzoian care creștea vaci. Inițial, omul ajutat de localnici a încercat să stingă flăcările uriașe, ce au putut fi observate de la kilometri întregi distanță, dar pentru că și-au dat seama că sunt depășiți de situație, au sunat la 112.
Trei echipaje de pompieri cu 3 autospeciale de stingere incendii cu apă și spumă au fost mobilizate la locul incendiului. Pompierii au localizat focul și s-au chinuit toată noaptea să stingă flăcările. Misiunea a decurs anevoios din cauza vântului dar și a riscului ca focul să se extindă în împrejurimi. Până la urmă, flăcările au fost ținute sub control, pierderile limitându-se la arderea a circa 700 de tone de furaje. Pentru a se alimenta, pompierii au făcut toată noaptea naveta între locul incendiului și localitatea Lunca, unde sunt o stație de pompe și o baltă
Sâmbătă dimineață, incendiul este aproape stins. La fața locului mai sunt două autospeciale iar pompierii sting ultimele focare de foc.
Proprietarul furajelor distruse crede că focul a fost provocat, dar cauza exactă a incendiului urmează a fi stabilită ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.