UPDATE:

„Având în vedere cantităţile importante de precipitaţii căzute, într-un interval scurt de timp, în zona municipiului Râmnicu Sărat, au fost inundate 17 gospodării, precum şi subsolurile Spitalului Municipal, respectiv Muzeului Râmnicu Sărat.

În această perioadă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a dispus măsura creşterii capacităţii operaţionale la nivelul Detaşamentul de Pompieri Râmnicu Sărat, în sprijinul autorităţilor administraţiei publice locale şi populaţiei din zona afectată intervenind, pentru limitarea şi înlăturarea efectelor negative, aproximativ 40 de pompieri, cu 3 autospeciale şi 11 motopompe”, se arată într-un bilanț al ISU.

S-a pornit potopul! La Râmnicu Sărat, mai multe străzi au fost inundate în urma ploilor abundente înregistrate marți după amiază.

După ce și-au văzut curțile acoperite cu apă, oamenii au sunat pentru ajutor la 112.

La ora postării acestei știri, reprezentanții ISU Buzău acționează pe mai multe străzi din Râmnicu Sărat, cu motopompe de mare capacitate.

Inundații au fost raportate pe străzile Crizantemelor, doctor Emil IOnescu și Crângul Ursului.

Deocamdată nu se știe în câte curți a intrat apa, pompierii fiind în plină misiune de ajutorare a populației. De asemenea, Primăria Râmnicu Sărat intervine cu serviciul voluntar, cu 4 motopompe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.