Termenul până la care candidații înscriși în cursa pentru ocuparea unui post de Agent de Poliție își pot completa dosarele de recrutare cu fișa medicală a fost prelungit până pe data de 22 aprilie 2016.
Inițial termenul până la care trebuiau completate dosarele era data de 15 aprilie însă acesta a fost prelungit doar pentru depunerea fișei medicale. Completarea dosarelor cu celelalte documente, exceptând fișa medicală tip, prevăzute de anunțul de scoatere la concurs a posturilor, trebuie finalizată de candidați până la data de 15 aprilie 2016.
În județul Buzău au fost scoase la concurs 40 de posturi de agenți de Poliție pentru care s-au înscris 683 de candidați. Cea mai mare concurență se înregistrează la Ziduri unde sunt 28 de candidați pe un singur loc, la Vadu Pașii unde sunt 26 de candidați pe loc și Pietroasele unde pentru un loc se luptă 25 de persoane.
La polul opus, cele mai puține căutate locuri sunt cele de la posturile de poliție din Glodeanu Siliștea unde 9 candidați se vor lupta pe 2 posturi scoase la concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.