Surse din cadrul USL susțin că liberalul Cristi Bîgiu are cele mai mari șanse de a fi desemnat candidat unic la președinția Consiliului Județean Buzău.

Președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, a fost chemat ieri la Centru  pentru a-i fi adusă la cunoștință decizia șefilor. Anunțul oficial privind situația de la Buzău dar și din alte județe unde social-democrații nu s-au înțeles inițial cu liberalii este așteptat în această seară.

În situația în care Bîgiu va fi candidatul USL la CJ Buzău este așteptat ca președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu, să migreze spre UNPR, formațiune  din partea căreia ar putea candida pentru încă un mandat la șefia miniparlamentului județean. O altă surpriză ar putea apărea din partea senatorului Ion Vasile despre care surse din UNPR au confirmat că s-a înțeles deja cu generalul Gabriel Oprea, pentru a candida în tandem cu Victor Mocanu la Primăria Buzău. Mai mult, senatorul Ion Vasile și-a pregătit terenul declarând într-un interviu publicat astăzi de cotidianul Puterea  că ”se dezafiliază tuturor grupurilor parlamentare”.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.