49 de asistenți medicali vor fi angajați în Spitalul Județean de Urgență Buzău la finalul celui mai mare concurs de angajare desfășurat vreodată la o unitate sanitară din Buzău.

După afișarea rezultatelor, la proba interviului 8 asistenți medicali calificați au obținut punctaj de promovare deși unitatea sanitară a scos la concurs 11 posturi.

Rezultatele aici!

În ceea ce îi privește pe asistenții medicali debutanți, aceștia au reușit să ocupe toate cele 40 de posturi scoase la concurs, note de trecere obținând 42 de candidați însă ultimii doi clasați nu vor reuși să se aleagă cu  un contract de muncă. Mare parte dintre asistenții debutanți care vor fi încadrați sunt absolvenți de școli post liceale sanitare care, după terminarea studiilor, au făcut muncă de voluntariat în Spitalul Județean Buzău. Stagiul de pregătire le-a fost benefic și acest lucru l-au putut vedea materializat în punctajul obținut care i-a clasat printre primele locuri.

Rezultatele aici!

În ceea ce privește singurul post de asistent medical de farmacie scos la concurs, acesta a fost adjudecat de Cristina Ciobanu care, chiar dacă s-a clasat a doua la proba interviului, a reușit să ocupe postul grație probei scrise unde a obținut un punctaj asemănător cu cel al probei practice.

Rezultatele aici!

1 COMENTARIU

  1. […] În ceea ce îi privește pe asistenții medicali debutanți aceștia au reușit să ocupe toate cele 40 de posturi scoase la concurs note de trecere obținând 42 de candidați însă ultimii doi clasați nu vor reuși să se aleagă cu un contract de muncă. Mare Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.