După trei zile de spectacole în Piața Daciei, cea de-a X-a ediție a Zilelor Buzăului s-a încheiat, duminică seara, cu un impresionant foc de artificii. Timp de trei zile pe scena din Piața Daciei au urcat nume sonore ale muzicii ușoare și populare atât de la nivel local cât și național iar duminică, în seara dedicată tineretului cei câțiva mii de buzoieni au putut vedea în cadrul concursului de miss cele mai frumoase buzoience care au obținut premii în concursul Miss Zilele Buzăului din ultimii ani. Tot duminică buzoienii prezenți în număr mare în Piața Daciei au putut asculta muzică de calitate în interpretarea buzoienilor Lucia Dumitrescu și DJ Sava, dar și a lui Ionuț Galani sau F-Charm.
În cadrul concursului de Miss, juriul condus ca în fiecare an de viceprimarul Fănică Bârlă a deliberat intens și a desemnat drept câștigătoare a titlului de Miss al celei de a X-a ediții a Zilelor Buzăului pe Oana Chiru, câștigătoare a titlului de Miss Zilele Buzăului și în anul 2012.
La final miile de buzoieni prezenți în Piața Daciei au putut urmări un impresionant foc de artificii „acompaniat”, spre deosebire de alți ani, de un spectacol de lumini pe măsură.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.