352 de buzoieni s-au înscris pe cele 61 de locuri vacante scoase la concurs de IPJ Buzău, dintre care două sunt destinate foștilor polițiști care au părăsit sistemul. Din totalul de 352 de persoane care și-au depus dosarele pentru a participa la concursul pentru ocuparea unui post, 170 de persoane au optat pentru un loc la compartimentul de ordine publică în mediul urban unde sunt scoase la concurs 39 de posturi, 137 de persoane vor să ocupe un post la ordine publică în mediul rural unde sunt disponibile 24 de locuri, 28 de candidați se luptă pentru ocuparea unuia din cele 4 posturi de polițist rutierist în timp ce 10 candidați vor să devină conductori câini, compartiment unde sunt disponibile 2 locuri.

De asemenea, 5 foști polițiști se luptă pentru un loc de subofițer și alți 2 pentru ocuparea unui post de ofițer.

Astfel, cea mai mare concurență se înregistrează pe posturile de agent de poliție rutieră unde 7 persoane se bat pentru un loc, ordine publică în mediul urban 5,8 pe loc, ordine publică rural 5,7 pe loc și conducători de câini 5 pe loc.

Sâmbătă a inceput testarea psihologică a candidaților însă o parte dintre cei înscriși, care și-au încercat norocul și la selecția din primăvară, nu mai sunt nevoiți să susțină proba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.