Rugby-3

Rugbyştii de la Stejarul Buzău au pus deja şampania la rece! Asta, după ce cu o etapă înainte de terminarea Turneului Play-off şi-au asigurat promovarea în Superliga Naţională. În penultimul meci, disputat sâmbătă în deplasare cu Poli. Agro Iaşi, echipa buzoiană a câştigat la limită cu scorul de 20-19, consolidându-şi astfel poziţia de lideră. Pentru Stejarul au punctat Niţu(un eseu,câte două transformări şi lovituri de pedeapsă) şi Cl.Popovici(un eseu).
Preşedintele clubului buzoian,Vasile Niţă a declarat că, victoria echipei sale este una pe deplin meritată în ciuda arbitrajului ostil de care a avut parte.
,,Este o mare victorie, în primul rând pentru sportul buzoian şi, sincer chiar am crezut în această promovare. În spatele acestei performanţe stă o muncă titanică a băieţilor din echipă care au tăcut dar au făcut. Ne-am pregătit foarte mult şi am abordat fiecare meci ca pe o finală. În partida de la Iaşi ne-au tocat arbitrii dar cu toate astea, am reuşit să câştigăm şi iată că după ani şi ani, Buzăul are din nou echipă în primul eşalon”, ne-a declarat Vasile Niţă.
La Iaşi, Stejarul Buzău a jucat în următoarea alcătuire:
Suflea, Cl.Popovici, M.Popovici, Vlad, Pînzaru, Dan, C.Dima, Merşoiu, Ilie, Niţu, Dumitrache, A.Dima, Todică, Palcău, Borz.
Din lot au mai făcut parte:Răileanu, Trifan, Dinu, Grigore, Pojar, Croitoru, Caloian, Lungu

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.