Polițiștii buzoieni au descoperit o rețea de prostituție care funcționa sub paravanul unor saloane de masaj erotic pe raza orașului Buzău. Afacerea fusese pusă la cale de o prahoveancă de 25 de ani împreună cu un buzoian de 22 de ani si funcționa în mai multe apartamente din diferite cartiere ale orașului. Tinerele prostituate erau angajate ca maseuze prin intermediul anunțurilor de la mica publicitate iar după ce erau angajate erau înștiințate de dorințele clienților salonului de masaj. Angajatele ajungeau astfel să facă mai mult decât masaj erotic, însă doar dacă erau și ele de acord.
”Lucram într-un salon cam patru fete și eram plătite la comision. Pe zi aveam cam 5-6 clienți și eram plătite zilnic. Când clientul vroia mai mult decât body-massage și fata vroia, se ducea cu ea în cameră. Tarifele variau între 80 și 180 de lei, în funcție de preferințele clientului ”, a declarat una din angajatele salonului clandestin, sub rezerva anonimatului.
Clienții aflau de existența stabilimentelor în care se ofereau plăceri pe bani din anunțuri în presă, de pe internet sau chiar prin recomandări ale altor prieteni care le frecventau.  Prețurile variau si ele în funcție de serviciul prestat dar și în funcție de fidelitatea clientului. Din această cauză, anchetatorii nu au putut determina deocamdată ce venituri au obținut cei implicați în afacere.
Tânăra în vârstă de 25 de ani a fost depistată pe raza municipiului Bucureşti şi condusă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, poliţiştii luând împotriva ei măsura reţinerii, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. Ea a  fost prezentată magistraților buzoieni cu propunerea de arestare preventivă în timp ce tânărul buzoian cu care a pus la punct afacerea murdară este cercetat pentru proxentism dar în libertate. În plus, alte 7 persoane sunt cercetat pentru prostituție, iar numărul lor ar putea crește, susțin surse din rândul anchetatorilor care nu au finalizat cercetările în cazul saloanelor de masaj în care se practica prostituția.
Ciprian STERIAN
[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/07/Maseuza.mp3|titles=Maseuza]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.