Samsung Trends of Tomorrow
Samsung Electronics România anunţă începerea celei de-a doua etape a programului educațional „Trends of Tomorrow.” În perioada 23 – 27 octombrie, cavarana sosește în 3 licee de prestigiu din Buzău: Colegiul Național Mihai Eminescu (23 octombrie), Liceul Pedagogic Spiru C. Haret (24 octombrie) și Liceul Teoretic Alexandru Marghiloman (27 octombrie). Elevii din Buzău vor afla care sunt opțiunile de carieră care se potrivesc cel mai bine pentru viitorul lor și vor primi recomandări de aptitudini digitale necesare pentru domeniile de activitate pe care aceștia le vor alege.

Ce anume îi face pe elevi să aleagă facultatea pe care vor s-o urmeze sau viitoarea profesie?
Țin ei cont de aptitudinile lor sau de sfaturile primite de la familie sau prieteni?
Caravana Samsung Trends of Tomorrow își propune să le ofere elevilor de liceu din România ocazia să ia o decizie referitoare la viitorul lor profesional ţinând cont de personalitate, interesele vocaționale și aptitudinile cognitive de care dau dovadă.

„Continuăm a doua etapă a Caravanei Samsung Trends of Tomorrow cu entuziasmul și determinarea cu care am început acest program. Competențele digitale sunt tot mai necesare pentru viitorul tinerilor liceeni, alături de o orientare cat mai bună asupra viitoarei profesii. Astfel, scopul programului Samsung Trends of Tomorrow din acest an este să le oferim elevilor oportunitatea de a afla ce carieră li se potrivește în funcție de personalitatea lor, precum şi ce abilităţi digitale sunt necesare în profesia alesă”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing Manager în cadrul Samsung Electronics România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.