Sancțiuni dictate de Consiliul Județean transportatorilor care nu asigură confortul călătorilor în timpul caniculei

0
202

Biroul de transport din cadrul Consiliului Județean împreună cu Serviciul Rutier al IPJ Buzău au organizat vineri, la orele prânzului o acțiune de verificare și control a autobuzelor și microbuzelor care circulă pe drumurile județene, acțiune care a vizat în special confortul călătorilor din perspectiva avertizărilor meteorologice de caniculă.
„Având în vedere avertizarea meteorologică de cod portocaliu, Biroul de Transport din cadrul CJ și IPJ Buzău au organizat o acțiune de control a autovehiculelor destinate transportului de persoane pe drumurile județene pe linia confortului călătorilor. Acțiunile vor continua atât pe perioada de valabilitate a codurilor cât și după”, a declarat Adrian Petre, vicepreședintele Consiliului Județean.
Conform sursei citate, în timpul acțiunii de vineri au fost verificate 14 mijloace de transport cărora le-au fost aplicate sancțiuni pentru călătorii care erau transportați în picioare iar la verificarea instalațiilor de climatizare din 14 autovehicule controlate la doar 4 dintre ele funcționau instalațiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.