Șapte buzoieni, administratori ai unor societăți comerciale autorizate să dețină și să comercializeze articole pirotehnice de categoria I, sunt cercetați penal după ce polițiștii buzoieni au descoperit depozitate la domiciliile acestora mai multe materiale pirotehnice.
Oamenii legii din Buzău au descins ieri la 11 locații, atât locuințe cât și sedii de societăți comerciale din județ, ocazie cu care au reținut pentru cercetări aproape 50.000 de articole pirotehnice de categoria I dar și peste 28.000 de materiale pirotehnice din clasele a II-a și a III-a descoperite în incinta societăților comerciale pentru care cei 7 buzoieni nu aveau autorizațiile necesare de comercializare. Mai mult, cei șapte participaseră la o instruire făcută de polițiștii buzoieni și cunoșteau regulile ce trebuiau respectate.
Toți cei 7 buzoieni dar și administratorul unei societăți comerciale din Brașov de unde aceștia se aprovizionau sunt cercetați acum de polițiști și riscă pedepse cu închisorea de la 3 luni la un an.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.