E ziua președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. Joi, 18 februarie, șeful de la Consiliu împlinește 57 de ani. Chiar dacă e ziua sa de naștere, Petre Emanoil Neagu a venit dis de dimineață la serviciu, ca în orice zi de lucru, el lucrând la finalizarea proiectelor care vor intra pe ordinea de zi a ședinței din data de 25 februarie.
Chiar dacă a intenționat să nu facă valuri cu ziua sa de naștere, dorind mai degrabă să fie o zi fără mare agitație, încă de la primele ore ale dimineții, el a fost felicitat de angajați, dar și de colaboratori și de colegii de la PSD. Facebook-ul l-a dat de gol pe Neagu, felicitările curgând de la prietenii virtuali.
Este prima zi de naștere a lui Petre Emanoil Neagu care îl prinde, cu acte, în funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău.
Cel mai probabil, pe seară, după ce va termina lucrul, Neagu își va invita prietenii să sărbătorească împreună cei 57 de ani împliniți joi.

2 COMENTARII

  1. […] E ziua președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. Joi, 18 februarie, șeful de la Consiliu împlinește 57 de ani. Chiar dacă e ziua sa de naștere, Petre Emanoil Neagu a venit dis de dimineață la serviciu, ca în orice zi de lucru, el lucrând la finalizarea proiectelor care vor intra pe ordinea de zi a ședinței din data de 25 februarie. Chiar dacă a intenționat să nu facă valuri cu ziua sa de naștere, dorind mai degrabă să fie o zi fără mare agitație, încă de la primele ore ale dimineții, el a fost felicitat de angajați, dar și Sursă știre […]

  2. […] E ziua președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. Joi, 18 februarie, șeful de la Consiliu împlinește 57 de ani. Chiar dacă e ziua sa de naștere, Petre Emanoil Neagu a venit dis de dimineață la serviciu, ca în orice zi de lucru, el lucrând la finalizarea proiectelor care vor intra pe ordinea de zi a ședinței din data de 25 februarie. Chiar dacă a intenționat să nu facă valuri cu ziua sa de naștere, dorind mai degrabă să fie o zi fără mare agitație, încă de la primele ore ale dimineții, el a fost felicitat de angajați, dar și …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.