UPDATE: Drumarii au reușit, joi după amiază, să elibereze drumul județean 203 A care face legătura între localitățile   Niculești – Câmpulungeanca-Margaritești -Harboca -Batogu. Înițial circulația era permisă doar până la Harboaca însă în jurul orei 15.00 s-a reușit degajarea drumului de arborii culcați la pământ după ce au fost înrcați cu zapadă și circulația a fost reluată pe intreaga rută.

 

Șase drumuri județene sunt parțial blocate de arborii căzuți pe șosea. Drumarii acționează pentru degajarea șoselei și fac apel la șoferii aflați în trafic să dea dovadă de înțelegere până la remedierea situației. Este vorba de drumul județean 203G care face legătura între localitățile Hales-Nifon -DN10 dar și de porțiunea de drum care face legătura între Monteoru și Leiculești . Probleme mai sunt pe DJ 220 Valea Slaciei-Buda-Pardoși-Batogu, DJ 204L Buda-Spidele, DJ 102C Cislău-Buda Crăciunești, DJ 204C Vintila Voda -Sarulesti-Bisoca – Poiana Marului și DJ 203A Niculesti – Campulungeanca-Margaritesti -Harboca -Batogu.
În total pe drumurile județene s-au împrăștiat 8 tone de material antiderapant și se acționează cu 8 utilaje și mai mulți muncitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.