Șase femei au ajuns la spital după ce puntea pe care traversau un pârâu a cedat

8

Șase persoane au  căzut de la o înălțime de 4-5 metri în albia pârâului Tisău după ce una din șufele punții pietonale, vechi de zeci de ani pe care traversau cursul de apă, a cedat. Cele 6 femei cu vârste cuprinse între 32 și 77 de ani se întorceau de la slujba ținută la biserica din sat către casele lor când la jumătatea punții aceasta sa rupt. Cele 6 femei au căzut în albia pârâului care era mai mult plină de bolovani decât de apă iar trei dintre ele au suferit răni în urma cărora au rămas imobilizate. Trei ambulanțe de la SAJ Buzău au ajuns la locul accidentului și le-au preluat pe cele 3 femei rănite mai grav în timp celelalte trei care se puteau deplasa pe propriile picioare au fost preluate de o ambulanță de transport victime multiple și transportate de asemenea, la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului buzoian.

Localnicii din zonă spun că puntea se prezintă într-o stare avansată de degradare dat fiind că de când a fost construită, de mai bine de 50 de ani ea nu a fost niciodată reparată integral ci a avut parte doar  de mici cârpeli la calea de rulare.

Ajunse la spital cele 6 victime au fost examinate de medici care au constatat că au în general politraumatisme toracice, de bazin sau abdominale.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.