videoconferinta
Șase locuințe modulare vor ajunge în perioada următoare la sinistrații din comuna Bisoca, grav afectată de alunecări de teren. Anunțul a fost făcut de vicepremierul Gabriel Oprea în videoconferința de joi cu prefecții pe tema intrării în vigoare a codului galben.
De asemenea, ministrul Administrației, Gabriel Oprea, le-a atras atenția autorităților buzoiene să fie în permanent contact cu factorii de decizie din localitățile afectate de alunecări de teren astfel încât să poată transmite în mod operativ autorităților centrale solicitările acestora.
„La Buzău vor ajunge în perioada următoare 5-6 locuințe modulare care să satisfacă nevoile celor 19 persoane evacuate din locuințele afectate de alunecările de teren de la Bisoca. De asemenea, rog prefectul să fie în permanent contact cu autoritățile locale și să ne informeze imediat de situațiile apărute”, a declarat vicepremierul Gabriel Oprea.
La finalul videoconferinței, prefectul Maria Buleandră le-a explicat celor prezență că locuințele modulare urmează să fie aduse de angajații ISU de la Botoșani , Consiliul Județean fiind cel care trebuie să asigure combustibilul necesar transportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.