Șase râmniceni cu vârste cuprinse între 21 si 38 de ani sunt cercetați de D.I.I.C.O.T. pentru trafic de droguri de risc. Acțiunile polițiștilor de la Crimă Organizată coordonații de procurorul D.I.I.C.O.T. au demarat în data de 24 august când oamenii legii au descins la 6 locuințe din Râmnicu Sărat unde locuiau persoane bănuite de cultivarea şi comercializarea plantelor de cannabis.

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2015 – august 2017, cei în cauză ar fi procurat şi cultivat mai multe plante de cannabis pe care le-ar fi valorificat şi oferit spre vânzare, pe raza judeţului Buzău. În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe plante de cannabis, două grindere pentru tocat materia vegetală, două cântare electronice şi 5 telefoane mobile.
Cele șase persoane au fost conduse la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Buzău, față de una dintre acestea, în vârstă de 33 ani, instanţa de judecată dispunând măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, iar faţă de alte două fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţişti din cadrul S.C.C.O. Buzău, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.