politie noaptea
Cartierul Dorobanți a fost, marți seară, scena unor imagini desprinse parcă din filmele de acțiune din pricina unor grupuri de romi care au provocat scandal și nu s-au potolit nici măcar la sosirea forțelor de ordine. Alarma a fost dată de o tânără în vârstă de 21 de ani care a sesizat poliția că membrii unei familii erau sub influenţa băuturilor alcoolice şi o ameninţau. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă la fața locului găsind mai multe persoane care făceau scandal, tulburând ordinea şi liniştea publică.
Întrucât cele două grupuri se agresau, folosind obiecte contondente, poliţiştii au solicitat sprijin prin staţia de emisie recepţie, după care au somat verbal persoanele respective să înceteze, însă acestea au refuzat.
Observând că una din persoane – un tânăr de 30 de ani – a căzut în urma loviturilor primite, iar un buzoian în vârstă de 59 de ani încerca să folosească o furcă pentru a agresa persoanele între care se afla unul dintre poliţişti, care încerca să le despartă, celălalt membru al patrulei de siguranţă publică a somat din nou persoanele să înceteze, precizând că va folosi armamentul, lucru care s-a și întâmplat întrucât indivizii nu aveau de gând să se potolească.
Abia după ce polițistul a făcut uz de arma, din dotare romii s-au potolit și s-au despărțit. Ulterior mai multe echipaje de poliţie au venit la fața locului și au identificat cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 59 de ani şi trei femei între 21 şi 40 de ani, care au fost duși la Secția de Poliție pentru cercetări.
Polițiștii trebuie să elucideze acum cine se face vinovat de scandalul iscat și au întocmit mai multe dosare penale și au dat amenzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.