Cirjan si Boeru
Scandalurile se ţin lanţ în fotbalul buzoian. De pe teren s-au mutat la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, unde după alegerile de anul trecut când preşedintele Pompiliu Coşconea a fost reales în funcţie neavând niciun contracandidat, au apărut două tabere. Una din care fac parte şi noii reprezentanţi ai Comitetului Executiv, printre aceştia numărându-se Adrian Petre(vicepreşedinte) şi Sorin Cârjan(membru), ambii înregimentaţi politic. Ultimul este chiar viceprimarul oraşului Rm. Sărat,acuzat că ar face presiuni ca echipa locală, Olimpia să câştige titlul de campioană a judeţului pentru a merge la barajul de promovare în Liga a III-a. Zilele trecute, Cîrjan a devenit ţinta unor atacuri dure, lansate chiar de cel care până acum o săptămână a condus Comisia de Disciplină din cadrul A.J.F., Constantin Boeru! Acesta îi aduce numeroase acuzaţii, susţinând că a făcut şi un denunţ la D.N.A. împotriva lui Sorin Cârjan pentru abuz în serviciu, trafic de influenţă şi spălare de bani!!! Totul pare o răzbunare a lui Boeru, acesta fiind schimbat din funcţie la mijlocul săptămânii trecute, la propunerea celui pe care l-a atacat în cadrul unei conferinţe de presă unde a precizat că are dovezi pentru afirmaţiile făcute. Fostul preşedinte al Comisiei de Disciplină, a declarat printre altele că s-ar fi folosit şi şantajul politic pentru ca Olimpia Rm.Sărat să aibă drum liber spre câştigarea campionatului Ligii a IV-a, reprezentantul echipelor din acest eşalon, în Comitetul Executiv al A.J.F., fiind chiar Sorin Cârjan. Mai precis, Boeru susţine că inclusiv fostul şef al Consilului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu ar fi făcut presiuni la primarul comunei Siriu, Corneliu Dumitrescu pentru ca formaţia Şoimii din localitate să amâne meciul cu Olimpia Rm. Sărat de pe teren propriu din etapa a II-a. Asta după ce râmnicenii au invocat faptul că le lipsesc mai mulţi jucători însă gazdele au refuzat propunerea. Totuşi, partida nu s-a mai jucat iar ulterior, oficialii Olimpiei au motivat că ar fi dat diareea peste mai mulţi jucători, din cauza apei băute! Comisia de Disciplină a judecat cazul iar gruparea din Rm. Sărat a pierdut jocul la ,,masa verde”, numai că la Apel s-a decis rejucarea meciului.
,,Cîrjan ştiu că este viceprimar pe la Râmnic şi e vai de mama lui.(…) Ştiu câte prostii a făcut şi face pe acolo şi propune el sa mă dea afară de la Disciplină. Văd că şi-a luat-o în cap, s-a răsturnat căruţa cu proşti la Buzău. Deci, după ce a falimentat o echipă, a făcut-o varză, a furat de a spart acolo şi vă dau fapte concrete, antrenori angajaţi pe mii de euro ca fotbalişti care nu au fost trecuţi niciodată pe foaie ca jucători. Păi tu vii să îmi ţii mie morală? Tu îmi spui mie de corectitudine? Domnul Bîgiu l-a sunat pe primarul de la Siriu să amâne meciul , că aveau cei de la Râmnic o problemă cu echipa. Bineînţeles că primarul s-a simţit puţin jenat de cine a intervenit, iar acest Cîrjan l-a ameninţat că el este în Comitetul Executiv şi face şi drege.(…) Ca să ne arate cât de isteţi sunt, au venit cu patru adeverinţe false şi am toată putere să susţin, să mă dea în judecată dacă nu-i aşa, că chipurile, au băut apă şi s-au îmbolnăvit. Noi am luat de bune adeverinţele medicale respective că e parafa unui medic, cu toate că acestea erau false, acei jucători, vreo 4-5, nici măcar nu au fost internaţi acolo”, susţine fostul preşedinte al Comisiei de Disciplină din cadrul A.J.F. Buzău, Constantin Boeru, care acuză Olimpia Rm. Sărat că ar fi încercat lucruri necurate şi la meciul cu Petrolul Berca(1-1).
Referitor la acuzaţiile care i se aduc, Sorin Cîrjan a declarat cu nu vrea să comenteze.
,,Trăim într-o ţară liberă şi fiecare poate să spună orice. Eu nu doresc să intru în polemică cu domnul Boeru, nu-i fac jocul. Sunt declaraţiile dânsului şi trebuie să şi le asume iar eu îmi rezerv dreptul să-l acţionez în instanţă. Noi, Comitetul Executiv am analizat activitatea fiecărei comisii deoarece vrem sa îmbunătăţim activitatea A.J.F.-ului. Domnul Boeru, când era preşedinte la Disciplină, mai mergea pe la meciuri şi se antepronunţa în unele cazuri şi de mai multe ori a afirmat că Olimpia Rm. Sărat a stricat campionatul”, a precizat Cîrjan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.