Perchezitii-2
Polițiștii buzoieni fac, joi dimineață percheziții la persoanele suspectate de contrabandă cu țigări. Astfel, cinci domicilii ale unor buzoieni sunt luate la puricat dar și sediul unei societăți comerciale din Satu Mare.
Activităţile sunt desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Buzău sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Buzău și au un prejudiciu estimat de 100.000 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate joi dimineață, au fost confiscate peste 37 de kg. de tutun mărunţit, 5.000 de ţigarete, 128.600 de tuburi pentru ţigarete şi 20.000 de lei, care au fost ridicate de poliţiştii din Buzău de la persoane bănuite de achiziţionarea şi comercializarea în afara antrepozitului fiscal a unor produse accizabile.

”La data de 5 martie a.c., poliţiştii din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Buzău şi Satu Mare au efectuat 6 percheziţii, dintre care 5 la locuinţele unor persoane bănuite de achiziţionarea şi comercializarea în afara antrepozitului fiscal a unor produse accizabile, iar una la sediul unei societăţi comerciale din Satu Mare.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate peste 37 de kg. de tutun mărunţit, 8 dispozitive pentru mărunţirea tutunului, 11 dispozitive pentru injectarea tutunului, 11 piepteni răzuitori de tutun, 5.076 de ţigarete confecţionate artizanal cu însemnele unor mărci renumite, 128.600 de tuburi goale de ţigarete, precum şi 20.000 de lei.
4 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pentru audieri, dintre care un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.
Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al DIPI”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.