Scandalul creat în comuna Beceni în urma căruia primarul Adrian Burlacu a ajuns la spital cu mai multe traumatisme este departe de a se  fi încheiat. Informațiile ajung la redacție de la ambele tabere implicate în conflict și fiecare tabără își susține versiunea care să o avantajeze, cum de altfel este și normal.

De pe patul de spital, Adrian Burlacu a transmis un mesaj în care susține, nici mai mult nici mai puțin, că nu s-ar fi aflat în stare de ebrietate și că ar fi fost sechestrat de oamenii fostului primar cu scopul de a i se da o lecție.

„Apel la normalitate!

Fac apel astăzi, de pe patul de spital, la oamenii care mă cunosc și care știu că sunt și voi rămâne un om onorabil. Sunt nevoit să mă expun în ipostaze intime, deloc plăcute pentru mine, dar mai ales, pentru familia mea, întrucât, deși am fost victima unei agresiuni provocate de fostul primar al comunei Beceni, tot eu sunt cel denigrat chiar de agresori.

Au circulat, astăzi, în mediul online, anumite fotografii în care am fost surprins după ce am fost lovit de mai multe ori de fostul primar Dumitru Constantin. Mă simt dator să descriu acele fotografii, întrucât anumite persoane rău-intenționate au încercat să ducă în derizoriu imaginea mea sugerând fals că aș fi fost băut și agresiv.

Imaginile surprinse de oamenii lui Constantin, care m-au sechestrat în restaurantul în care mă aflam, sunt de la momentul în care mi-am revenit din leșin udat fiind cu apă atunci când agresorii probabil s-au speriat pentru că am căzut inconștient și, posibil, să-și fi dat seama că exista pericolul să mă fi omorât.

Am reușit să mă dezmeticesc și am încercat să plec intenționând să sun la 112 după ajutor pentru că aveam gura plină de sânge și mă simțeam foarte rău. Fostul primar încerca să mă convingă să rămân trăgând de hainele mele și insistând să ne înțelegem fără să chem ambulanța.

Am observat atunci că ușa restaurantului era încuiată și că nu mi se permitea să ies. Am reușit totuși să apelez 112 și abia atunci agresorii au deschis ușa pentru echipajul de la ambulanță.

Am ajuns la spital, unde sunt de 24 de ore pentru că medicii susțin că trebuie să rămân sub supraveghere și este nevoie de mai multe investigații.

Fac apel la autorități pentru siguranța mea, dar și pentru a familiei mele. În același timp, cred că agresorii de acest gen îi pun în pericol pe locuitorii din Beceni la fiecare pas. Dacă eu, ca primar am fost lovit cu bestialitate pentru că refuz să ascund fărădelegile fostului primar Constantin, atunci, un om simplu din Beceni poate să pățească același lucru oricând.

Nu am să las situația aceasta să treacă pur și simplu. Voi cere autorităților să facă dreptate, voi merge în fața instanțelor competente încercând să demonstrez cât de periculos sunt fostul primar și oamenii pe care acesta îi pune să-i agreseze pe locuitorii comunei. Nu voi renunța până când nu voi face dreptate, în ciuda încercării agresorilor de a mă intimida.”

Localul unde ar fi avut loc agresiunea

De cealaltă parte, fostul primar Constantin Dumitru, actual viceprimar, recunoaște că „s-a cinstit” cu actualul primar aflat acum pe patul de spital, după program,  mai întâi în Primărie apoi în localul pe care îl deține, hotărât oarecum să îngroape securea războiului și să ajungă la o înțelegere. Mai mult, întâlnirea dintre cei doi s-ar fi consumat la localul vicelui la solicitarea actualului primar și tot acesta ar fi fost cel care ar fi propus să meargă la un separeu situat la etaj și nu la parter acolo unde erau și alți localnici din Beceni. De asemenea, actualul viceprimar al comunei, Constantin Dumitru,  spune că de fapt, el l-ar fi salvat pe Adrian Burlacu care ar fi avut o altercație  cu un fost consilier al său de pe vremea când era primar,  căruia Burlacu i-ar fi reproșat că ar fi făcut mai multe plângeri penale împotriva sa. Constantin Dumitru spune că i-ar fi despărțit pe cei doi și l-ar fi ajutat practic pe primarul Adrian Burlacu să iasă din clădire și să ajungă la echipajul SMURD.

Rămâne de văzut care va fi rezultatul anchetei demarate de Poliție și dacă se va identifica un vinovat în acest caz. Asta numai dacă, cei doi principali protagoniști vor formula plângeri și nu vor ajunge să  o „dea la pace” pentru a nu le fi afectată și mai tare imagine deja șifonată.

1 COMENTARIU

  1. Ba, Bobocel ala de care zice ca a fost agresorul și de care , vezi doamne l a salvat Constantin pe Burlacu, este un arici. Vrei sa imi spui ca scheletul ala,de unul singur, a putut sa bage un om de 40 de ani in toată firea în spital? Întrebați pe cine vreti din Beceni și o sa aflati ca Bobocel este cainele lui Constantin, este un linge blide și el care parazitează comuna Beceni și acționează ca lacheu al lui Constantin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.