Dan TULPAN si Costel BUCUR

Strângeri de mână, îmbrăţişări şi zâmbete. Aceasta a fost imaginea oferită de preşedintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan şi Costel Bucur înaintea meciului cu Viitorul Constanţa. Apariţia după patru ani a fostului finanţator al echipei buzoiene, în tribuna oficială a stadionului din Crîng a surprins pe toată lumea. Este cunoscut faptul că, după ce Bucur a renunţat la Gloria, Tulpan l-a considerat principalul vinovat pentru situaţia financiară dezastruoasă a clubului la acea vreme şi astfel mulţi au trăit cu impresia că cei doi au devenit duşmani. Numai că, sâmbătă,când s-au revăzut, păreau că sunt prieteni de-o viaţă şi au trecut la discuţii, subiectul fiind, evident, Gloria Buzău. Fostul finanţator chiar a ţinut să-l felicite pe conducătorul grupării din Crîng, pentru promovarea în liga secundă şi nu exclude o eventuală revenire.
,,După ce am plecat de la Catedrala Arhiepiscopală din Buzău, aflând că Gloria joacă un meci acasă, am vrut să vin la stadion să văd şi eu echipa şi bineînţeles să vorbesc cu oamenii de la club. Mă bucur tare mult pentru promovare şi revenirea lui Ion Viorel. Chiar dacă au trecut câţiva ani de când am renunţat la Gloria, asta nu înseamnă că nu am fost la curent cu ce se întâmplă. Am amintiri frumoase legate de această echipă şi ştiu că în vremurile astea este foarte greu cu banii dar poate că într-o bună zi voi ajuta din nou clubul să le readucem bucurie microbiştilor buzoieni. Deocamdată am de realizat două proiecte mai mari în Bucureşti însă după accea sper să revin la Buzău dacă şi lumea de aici vrea”, ne-a declarat în exclusivitate Costel Bucur.
Fostul finanţator al grupării buzoiene s-a întâlnit şi cu antrenorul Viorel Ion iar înainte de a merge pe stadionul Gloriei, alături de fiul său Alin şi câţiva prieteni, printre care şi consilierul local Silviu Roşioru a urmărit ultimele zece minute ale unui meci din Superliga lui Coşconea,disputat pe terenul ,,Cornel Negoescu”.
Deoarece trebuia să ajungă la Bucureşti, Bucur a asistat doar la prima repriză a amicalului susţinut de Gloria Buzău împotriva Viitorului Constanţa.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.